Juf Ria stelt zich voor

Begeleider voor de groepen 1 t/m 4

Mijn naam is Ria de Waardt de Korte. Ik ben getrouwd met Kees en wij wonen in Ouderkerk aan den IJssel. Sinds 1984 ben ik werkzaam in het onderwijs. Voordat ik op de KWS startte als parttime leerkracht en invalster, werkte ik op een christelijke basisschool in Stolwijk en daarvoor in Lopikerkapel. Onderwijservaring heb ik opgedaan in de groepen 1 t/m 7. Sinds 2001 ben ik werkzaam als Intern Begeleider voor de groepen 1 t/m 4. Daarnaast ben ik ook locatieleider van de KWS. Door de jaren heen heb ik veel ontwikkelingen mogen meemaken in het onderwijs. Het onderwijs is dynamisch en daardoor voor mij heel aantrekkelijk om werkzaam in te zijn. Hierbij ervaar ik vooral de samenwerking met collega’s en ouders en de contacten met de leerlingen als het meest waardevol.