groep 8 even voorstellen

Welkom in onze groep

Wij zijn groep 8

Juf Marieke stelt zich voor

Hallo allemaal,

Ik ben juf Marieke en ik ben 27 jaar oud. 
In 2009 ben ik afgestudeerd aan de PABO, waarna ik wisselend in Afrika en Nederland heb gewerkt. De leukste groepen vind ik de bovenbouw, omdat er een leuke combinatie is van afhankelijkheid en zelfstandigheid van de kinderen. Ook de gesprekken kun je op een dieper niveau voeren.  

Mijn hobby's bestaan vooral uit actief zijn zoals; reizen, werken in Afrika, voetballen, motorrijden, wandelen of lekker rustig een boek lezen.

Vriendelijke groet,
juf Marieke

Meester Jan Peter stelt zich voor

Ik ben meester Jan Peter Teeuw, kom uit Ridderkerk en ben getrouwd met Marion. Samen hebben we een dochter (Julie) en een zoon (Alexander).
Ik werk sinds 2013 met veel plezier op de KWS. Samen met juf Ariëtte geef ik dit jaar les aan groep 7 (en één dag per week aan groep 8). Voordat ik op de KWS werkte, heb ik les gegegeven in Hoogvliet en Goudswaard, en heb ik onderwijsmaterialen ontwikkeld voor stichting News2Learn.
Behalve mijn werk in het onderwijs ben ik ook actief in de muziek, als organist, pianist, dirigent en arrangeur. Meer informatie daarover is op mijn website te vinden: www.janpeterteeuw.nl. Andere hobby's zijn tafeltennissen, skiën en lezen.