Groep 7 - even voorstellen!

Welkom op de pagina van groep 7!

Wij zijn een leuke groep van 27 kinderen. Onze leerkrachten zijn juf Ariëtte (maandag en dinsdag) en meester Jan Peter (woensdag, donderdag en vrijdag).

Op deze pagina zullen we regelmatig foto's en verslagen plaatsen van alle dingen die we doen in de klas. In de agenda is al het huiswerk te vinden.

Als er nog vragen zijn, kunt u ons altijd mailen!

Meester Jan Peter stelt zich voor

Ik ben meester Jan Peter Teeuw, kom uit Ridderkerk en ben getrouwd met Marion. Samen hebben we een dochter (Julie) en een zoon (Alexander).
Ik werk sinds vijf jaar met veel plezier op de KWS. Samen met juf Ariëtte geef ik dit jaar les aan groep 7. Voordat ik op de KWS werkte, heb ik les gegegeven in Hoogvliet en Goudswaard, en heb ik onderwijsmaterialen ontwikkeld voor stichting News2Learn.
Behalve mijn werk in het onderwijs ben ik ook actief in de muziek, als organist, pianist, dirigent en arrangeur. Meer informatie daarover is op mijn website te vinden: www.janpeterteeuw.nl. Andere hobby's zijn tafeltennissen, skiën en lezen.

Juf Ariėtte stelt zich voor

Ik ben Ariette Kalkman.
Sinds mijn opleiding werk ik met veel plezier in de bovenbouw.
Naast de spontaniteit van de kinderen, kan ik erg genieten van vertellen, zingen, samen oplossingen vinden en creatief bezig zijn.