Juf Eveliene stelt zich voor

Mijn naam is Eveliene Broere. Ik ben getrouwd met Henk en we hebben samen twee zonen: Joas en Aron. We wonen in Oud Alblas, een klein dorpje aan de overkant van de Lek.

Vanaf 2010 werk ik met veel plezier en enthousiasme op de Koningin Wilhelminaschool in Ouderkerk. Deze jaren ben ik leerkracht geweest van groep 5.

Ieder jaar worden er weer leerlingen aan je zorg toevertrouwd. Geweldig om te zien dat ieder kind zijn of haar eigenheid heeft. Iedere leerling is uniek en bijzonder!

Juf Alice stelt zich voor

Ik ben Alice Timmermans, geboren en opgegroeid in Sprang-Capelle.

Afgelopen zomer heb ik de PABO afgerond en nu ben ik begonnen met werken op de Koningin Wilhelmina school. Ik vind het erg leuk om eindelijk te kunnen starten als juf.
In de klas wil ik oog hebben voor ieder kind en ze ook laten zien dat ze gewaardeerd worden. Dat de Vader voor hen zorgt en dat ze Hij er altijd voor ze is, omdat Jezus ook voor hen naar de wereld is gekomen.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, speel ik gitaar en fotografeer ik graag de dingen om mij heen.

12 oktober 2018 ga ik trouwen en daarna gaan we in Stolwijk wonen.

Ik heb het erg naar mijn zin op de Koningin Wilhelminaschool en hoop er de kinderen veel te kunnen leren en natuurlijk ook mezelf verder te kunnen ontwikkelen.