Groep 6b/7b

Even voorstellen...

Meester Peter
Mijn naam is Peter Breems, ben al een kleine 40 jaar getrouwd met mijn vrouw Loes, ben de vader van 3 zonen, nl. Giliam, Michar en Nathan. En ondertussen de trotse opa van 2 kleinzonen en 1 kleindochter. Mijn vrouw en ik wonen al vele jaren in Schoonhoven, de zilverstad.

Sinds 1978 ben ik als leerkracht werkzaam in het onderwijs. Mijn eerste baan was op de Rehobothschool te Schoonhoven. Deze school heeft door een fusie al een aantal jaren geleden de naam De Rank gekregen. Vervolgens heb ik een aantal jaren op de Eben-Haëzer gewerkt te Lekkerkerk en vanaf de zomervakantie 2019 werk ik nu met veel plezier op de Kon. Wilhelminaschool te Ouderkerk.

In mijn vrije tijd loop ik graag met onze hond, lees mooie boeken, volg wekelijks lessen in het aquarelleren en ben actief in de plaatselijke hoeksteengemeente. Zing mee met de cantorij, doe de ledenadministratie en heb de leiding over het oliebollenteam, dat enkele keren per jaar een actie in en voor de kerk opluistert met wat lekkers.

Juf Arianne
Hallo allemaal,
Mijn naam is juf Arianne, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Ouderkerk aan den IJssel. In december 2018 heb ik mijn diploma behaald op de Driestar Educatief in Gouda. Daarna ben ik gestart met werken op de KWschool. Dit jaar mag ik maandag, dinsdag en woensdag les geven aan de kinderen van groep 1c/2c en op donderdag aan groep 6b/7b!
Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen! We gaan er een leuk jaar van maken!