groep 5 even voorstellen

Welkom bij groep 5

Juf Eveliene stelt zich voor

Mijn naam is Eveliene Broere. Ik ben getrouwd met Henk en we hebben samen twee zonen: Joas en Aron. We wonen in Oud Alblas, een klein dorpje aan de overkant van de Lek.

Vanaf 2010 werk ik met veel plezier en enthousiasme op de Koningin Wilhelminaschool in Ouderkerk. Deze jaren ben ik leerkracht geweest van groep 5.

Ieder jaar worden er weer leerlingen aan je zorg toevertrouwd. Geweldig om te zien dat ieder kind zijn of haar eigenheid heeft. Iedere leerling is uniek en bijzonder!

Juf Jeannette stelt zich voor

Mijn naam is Jeannette Heijkoop. Ik ben geboren en getogen in Oud-Alblas, waar ik nu nog met veel plezier woon. Al 12 jaar sta ik voor de klas; eerst in Nieuw-Lekkerland en nu alweer enkele jaren hier in Ouderkerk. Dit jaar mag ik groep 5 op dinsdag, woensdag en donderdag lesgeven. Op maandagochtend doe ik ook de plusklas.