Groep 5

Even voorstellen...

Juf Eveliene
Mijn naam is Eveliene Broere. Ik ben getrouwd met Henk en we hebben samen twee zonen: Joas en Aron. We wonen in Oud Alblas, een klein dorpje aan de overkant van de Lek.

Vanaf 2010 werk ik met veel plezier en enthousiasme op de Koningin Wilhelminaschool in Ouderkerk. Deze jaren ben ik leerkracht geweest van groep 5.

Ieder jaar worden er weer leerlingen aan je zorg toevertrouwd. Geweldig om te zien dat ieder kind zijn of haar eigenheid heeft. Iedere leerling is uniek en bijzonder!

Juf Rénate
Dag allemaal, ik ben juf Rénate.

Ik geef al weer een aantal jaren met plezier les op de Koningin Wilhelmina School. Afwisselend aan de groepen 1 t/m 5. Het bezig zijn met kinderen geeft mij veel voldoening. Het is elke dag weer bijzonder om te zien hoe kinderen zich kunnen ontwikkelen. Ik ben dankbaar dat ik daarbij mag helpen.

Juf Alice
Ik ben Alice van Welzen, geboren en opgegroeid in Sprang-Capelle.

Vorig jaar heb ik de PABO afgerond en ben ik begonnen met werken op de Koningin Wilhelmina school. Ik vind het erg leuk om eindelijk te kunnen werken als juf.
In de klas wil ik oog hebben voor ieder kind en ze ook laten zien dat ze gewaardeerd worden. Dat de Vader voor hen zorgt en dat ze Hij er altijd voor ze is, omdat Jezus ook voor hen naar de wereld is gekomen.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, speel ik gitaar en fotografeer ik graag de dingen om mij heen.
Met ingang van 11 november ben ik met zwangerschapsverlof en staat juf Rénate voor de groep.