Groep 1c/2c

Even voorstellen...

Juf Arianne
Hallo allemaal,
Mijn naam is juf Arianne, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Ouderkerk aan den IJssel. In december 2018 heb ik mijn diploma behaald op de Driestar Educatief in Gouda. Daarna ben ik gestart met werken op de KWschool. Dit jaar mag ik maandag, dinsdag en woensdag les geven aan de kinderen van groep 1c/2c en op donderdag aan groep 6b/7b!
Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen! We gaan er een leuk jaar van maken!

Juf Jannie
Wat een voorrecht is het om elkaar te mogen ontmoeten op een school, waar de Bijbel open mag gaan en we mogen leren Wie de HEERE is! Ik hoop van harte dat dit het contact en onderwijs mag ‘stempelen’.
Mijn naam is Jannie van der Graaf. In 2001 heb ik mijn PABO-diploma behaald en sinds januari 2018 werk ik op deze school. Ik werk met veel plezier in de kleuterbouw. Ik vind het mooi om te zien hoe jonge kinderen zich (op hun unieke wijze en tempo) ontwikkelen en begeleid hen hier graag in. Samen met het team wil ik ervoor zorgen dat kinderen zich veilig voelen in de klas en school, zodat ze ook werkelijk tot ontwikkeling kunnen komen.