groep 1a/2a even voorstellen

Jip liep in de tuin en hij verveelde zich zo. Maar kijk , wat zag hij daar? Een klein gaatje in de heg. Wat zou er aan de andere kant van de heg zijn, dacht Jip. Een paleis? Een hek? Een ridder? Hij ging op de grond zitten en keek door het gaatje. En wat zag hij...?

Nou, wij weten wat Jip zag. Een meisje, Janneke. En wij zijn - net als Jip en Janneke - inmiddels ook vriendjes en vriendinnetjes van elkaar. We spelen samen, maken leuke werkjes, zingen liedjes... Zo leren we veel nieuwe dingen. Wij vinden het leuk om u op deze site over al onze nieuwe ontdekkingen iets te vertellen. Gaat u met ons mee op ontdekkingsreis?

Juf Netta stelt zich voor

Ik ben juf Netta. Al heel wat jaren fiets ik met plezier naar school en ontvang dan rond half negen ‘mijn‘ kleuters. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen in mijn groep. Ook vind ik het elke keer weer een uitdaging om een leeromgeving te scheppen waar kinderen rond een thema op een leuke, speelse manier veel nieuwe dingen kunnen ontdekken. Ik geniet van het bezig zijn met de kinderen en ben dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen.

Juf Carlien stelt zich voor

Al jaren mag ik op deze school met veel plezier voor de klas staan als parttime leerkracht. De spontaniteit en originaliteit van kinderen spreekt me erg aan. Ik vind het belangrijk dat ieder kind met plezier naar school gaat
en zich geaccepteerd voelt in de groep.
In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, ook houd ik veel van muziek en lezen.