Groep 1a/2a

Even voorstellen...

Juf Netta
Ik ben juf Netta. Al heel wat jaren fiets ik met plezier naar school en ontvang dan rond half negen ‘mijn‘ kleuters. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen in mijn groep. Ook vind ik het elke keer weer een uitdaging om een leeromgeving te scheppen waar kinderen rond een thema op een leuke, speelse manier veel nieuwe dingen kunnen ontdekken. Ik geniet van het bezig zijn met de kinderen en ben dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen.

Juf Gerdien
Ik ben juf Gerdien en getrouwd met Jaco. Samen hebben we drie kinderen gekregen. We wonen alweer heel wat jaren in Ouderkerk. Dus voor mij is mijn werk een 'thuiswedstrijd'. Na het behalen van mijn PABO diploma heb ik de meeste tijd met jonge kinderen gewerkt. Ik houd van de onbevangenheid, de leerbaarheid en de nieuwsgierigheid van jonge kinderen. Samen ontdekken en nieuwe dingen leren is een heerlijke bezigheid. Op dit moment werk ik vrijdagochtend in groep 1/2A. Het is fijn en ontspannend dat ik naast mijn zorg voor de kinderen thuis, één ochtend juf mag zijn voor deze groep.